HP Baits - Ať to jezdí!

PTAČÍ ZOB - S Red Robinem

 
 

Směs tříděných partiklů a koření pro výrobu vlastních specialit !

Dostupnost Zvolte variantu Naskladnění do 3 prac. dnů Naskladnění do 3 prac. dnů Naskladnění do 3 prac. dnů
Varianta
Měrná cena 80 Kč / 1 kg 98 Kč / 1 kg 90,40 Kč / 1 kg
800 Kč 98 Kč 226 Kč od 98 Kč    
Značka Krmiva Hulín
Kategorie Ptačí zoby
 
  • Složení: Celá, drcená, strouhaná, nebo mletá semena. Např. kukuřice, sója, řepka, konopí, tygří ořech, arašidy, len, hrách, obiloviny, atd. Dále hrubě mleté a tříděné suroviny, jako např. bisquit drť, toustované, extrudované a jinak tepelně upravené suroviny, anglické přísady pro ryby - Robin Red, červené druhy koření, aj. 
  • Charakteristika: Směs Ptačí zob - Red Rob, si celou vyrábíme sami, takže víme co v ní máme a nejde tedy o překupovaný produkt se stejným názvem, určený jako doplněk výživy pro exotické ptactvo, který se povětšinou v obchodech pro sportovní rybolov nabízí jako rybářská specialita, jen je přibarvený a aromatizovaný - mnohdy však ani to ne.

Náš Ptačí zob je mnohadruhovou směsí drcených semen a surovin, která je na sítech tříděná a neobsahuje ani velmi jemné, ani hrubé částice. Přidaná anglická kořenící směs Robin Red je osvědčeným atraktorem pro ryby, doplněný ještě o jiná červená koření, která máme z vlastní praxe vyzkoušená. Tento Ptačí zob je proto vhodný jako kompletní surovinový doplněk pro výrobu vlastních boilies, pelet, method mixů, krmítkovek a jiných osobitých receptur.

  • Možnosti použití:  Směs je určena pro vlastní doplnění surovinového základu při výrobě různých výrobků. Zvláště u boilies a pelet dodá těstu hrubší, a kypřejší charakter.

Doporučené dávkování je cca 20 - 50 %, nebo dle svých zkušeností.

  • Skladování a spotřeba: Skladujte ptačí zob v suchu a temnu, nejlépe při teplotě do 20 °C, v dobře uzavřených neprodyšných PVC obalech, aby směs nevyvětrávala.

Doporučuji spotřebovat nejlépe do konce rybolovné sezóny, nebo max. do 10 měsíců od nákupu, při správném skladování. Sice směs Ptačí zob vydrží mnohem déle, ale dochází pomalu k samovolnému vyvětrávání vonných silic z koření a dalších přírodních složek.

Žádný výrobek na přírodním základu nevydrží mít stejné vlastnosti po dlouhé měsíce skladování. A na tom pak závisí i úspěch u vody.